IHDR-5050C HANDLEIDING PDF

Digital Recorder. Digitale Recorder. The default password is Het standaard wachtwoord is User’s Manual. /Gebruikershandleiding. iHDRC. Recent Search hausfrau by jill alexander c essbaum humax ihdr c handleiding afstandsbediening junie b first grader one man band handleiding. Browse all pages of the user manual Humax IHDRC, translate them to other languages. In every user manual you will usually find a.

Author: Tojakinos Gardakinos
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 19 November 2014
Pages: 390
PDF File Size: 10.59 Mb
ePub File Size: 9.55 Mb
ISBN: 953-2-28847-143-1
Downloads: 49916
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashishicage

Heb al hand,eiding jaar een IHDR naar alle tevredenheid. Gesteld op om Hallo, die van mij doet het vanaf ihdr-55050c hier ook overgebeld en die gaf aan;resetten.

Maar dat helpt allemaal niets. Ik denk dat ze het niet allemaal weten. Geantwoord op om Dag, als de spanning van het apparaat word gehaald en deze daarna weer enige tijd werkt, is er vaak sprake van een software probleem.

Om dat te verhelpen is een fabrieksreset vaak de oplossing, dus dit heeft niets te doen met het niet allemaal weten. Maar uiteraard kan er meer spelen, en dat kunnen zij of ik ook niet altijd maar even op afstand inschatten.

Maar als een fabrieksreset niet baat, doe het dan eens even iets anders: Spanning geheel van het apparaat halen Alle kabels los nemen Na 20 minuten alle kabels weer aansluiten Humax inschakelen Direct na het opstarten een fabrieksreset uitvoeren waarbij je meteen de harde schijf formatteert. Heb al vaker gebeld met dit probleem,maar die antwoord hebben ze nog nooit gegeven,jammer. Alvast bedankt voor het antwoord.

Dag, ik werk zelf niet bij het bedrijf, maar verleen al geruime tijd ondersteuning voor hen en speel dus ook vaak dingen door die ik opmerk bij het testen. Ik ben dus eigenlijk een ‘verlengstuk’ van de helpdesk en plaats ook veel op de Ziggo Community.

Maar deze manier van restten zou dus ook bekend met zijn bij hen. Nu werkt dat ook handleoding altijd, maar dan zoek ik verder. Echter zijn er doorgaans veel issues mee op te lossen. Laatst zelfs nog bij iemand bij wie de HDMI uitgang dienst weigerde.

Even aangesloten middels scart, bovenstaande uitgevoerd, en het handoeiding weer perfect. Ik werk zelf natuurlijk met veel van hun apparaten en veel van de langskomende problemen zijn met wat geduld vaak prima op te lossen. En vaak zijn het niet eens issues, maar leest men de handleiding niet Dat word zeer gewaardeerd.

Sinds een paar weken neemt mijn humax nog alleen programma’s op wanneer mijn tv aan staat. Vervelend, want handleoding een weekendje weg mis ik alles wat geprogrammeerd staat, vaak afleveringen van series. Hoe is dit te verhelpen? Deze ontgaat me eigenlijk, want de kabel is aangesloten op de Humax en deze doet eigenlijk alles totaal los van de Tv. Ik kan me hier dus even geen voorstelling van maken. Werk al zeer lang met Humax producen, maar zie dit voor het eerst.

  EN ISO 18274 PDF

Wat ik je voor nu kan aanraden is dit: Willem Ondersteuning Humax Geantwoord op om Dag Willem, bedankt voor je snelle antwoord, als mijn schoonzoon hier over een paar weken is zal ik vragen of hij handleidinf wil doen, je hoort nog van me. Wat ik vergeten was te melden is dat mijn man boven ook een humax C heeft en het zelfde probleem heeft, vr.

Nellie Gesteld op om Dag Nellie, even dit: Anders is het soms lastig te achterhalen van wie het bericht is. Niet iedereen plaatst er nl. Wat er zo speelt kan ik zo dus niet aangeven. Het kan aan de Humax liggen, maar bij de c zien we dit zelden, of aan kabels, aansluitingen, of juist het inkomende signaal.

Vandaar dat het belangrijk is wat de waarden zijn van de ontvangst. Dan nog is het niet meteen te zeggen, maar handleifing je wel zien wat er misgaat. Ik help je dus graag verder en wacht de respons af. Nellie Schuering Gesteld op om Dag Nellie, kun je eens doorgeven wat de ontvangstwaarden zijn? Dat kun je zo controleren: Geef die waarden eens door. Ook is het raadzaam dat bij beide tuners te doen en dat kan als je een 1 of 2 programma’s opneemt en een ander bekijkt. Soms komt het voor dat tuner 2 een defect vertoont, maar dat komt bij de c sporadisch voor.

Maar je ziet dan de BER oplopen en vaak, als het erger word, de kwaliteit afnemen. Maar ik kan zonder info niet goed aangeven wat er speelt.

humax ihdrc handleiding pdf – PDF Files

Handleidjng is het van belang hoe de installatie is opgebouwd, of het AOP, de aansluiting van de provider, nog up to date is etc. Alleen op kanaal 1 heb ik ongevraagde vertraagde ondertiteling zonder dat ik tekst heb ingeschakeld.

Het lukt niet dit weg te krijgen. Kijk even of je in het menu gekozen hebt voor ondertitels voor doven en slechthorenden.

humax ihdr-5050c handleiding pdf

Al zou je het dan wel bij meer zenders moeten zien. Anders gaarne iets meer info aub. Druk opafstandbediening een van de onderste knopjes hanleiding horizontaal streepje, derde van links. Ga naar uit en druk op ok. Kan de teletekstpagina niet vastzetten met een freeze knop.

Dat klopt, Het “vastzetten” van een pagina is ohdr-5050c mogelijk, als voor het eerst een pagina met subpagina’s gekozen wordt zal deze rouleren. Als met de cursortoetsen een aparte subpagina gekozen is blijft deze vast staan. Ik weet natuurlijk niet welke afstandsbediening je precies gebruikt, maar afspelen doe je normaal gesproken door op de knop ‘media’ te drukken.

Is deze knop ook aanwezig op de door jou gebruikte afstandsbediening, of is er een ander toets die dit mede ondersteund? Mvg Willem Ondersteuning Humax Geantwoord op om Opnemen kun je b. Afspelen doe je door naar Media te gaan met de knop ‘media’ op de afstandsbediening. Ik raad je dan ook aan dat te doen, daar er veel meer mogelijkheden zijn, ook qua opnemen, die ondoenlijk allemaal zo aangegeven kunnen worden.

  BOLETIN 4170 DICTAMEN SOBRE ESTADOS FINANCIEROS COMPARATIVOS PDF

Spelen er issues of andere zaken is ene vraag stellen uiteraard prima. Maar ik heb op de afstandsbediening one for all geen media knop kan wel via menu naar de media instellingen,en dan naar schijf beheren en dan kom ik niet verder kan alleen deformateren van de harde schijf,daar zie ik wel dat er opgenomen is,maar afspelen ho maar Geantwoord op om Dat is vaak een issue met universele of systeemafstandsbedieningen.

Je mist dan vaak toch bepaalde opties. Met de knop media kom je meteen bij de lijst opnames terecht, welke je daar kan selecteren ihdrr-5050c starten met de OK toets en de pijltoetsen. Je moet sowieso niet in het beheren terecht komen, want daar vind je de optie weergeven van opnames dus niet. Handleiiding formatteren moet je natuurlijk alleen doen als er niets meer op de schijf staat, wat er nog op staat eraf mag, of als dat echt nodig is. Overigens is het wel goed van tijd tot tijd de schijf even op die manier op te schonen.

Maar je kan dus het best even achter een originele afstandsbediening aan. Die kun je bv. Dan weet je zeker dat alles gaat werken zoals je dat wenst. Heb een usb stick met foto bestanden en video bestanden op haandleiding Humax iHDRC op de voor zijde geplaatst. Echter foto,s met jpg extensie herkent hij wel maar video met allerlei extensie niet.

Humax weet het ook niet meer. Wie heeft er nog een idee? Kan 2 oorzaken hebben. Video moet in ieder geval mp4 hebben. Videoplayer zoals VLC niet in software Humax. Hallo, Heb een mp4 video bestand van 90 mb maar ook nu reageert hij niet. Ik hoop dat er een iemand is dit dit ook heeft meegemaakt en kan vertellen wat ik anders moet doen.

Pieter Geantwoord op om Is de Humax als eens terug gezet naar de fabrieksinstellingen? Vooraf de spanning er even geheel afhalen voor ene ihdr5-050c of 20 waarbij je ok alle kabels losneemt is aan te raden. Dat is niet mogelijk. Je kan het met de c ook niet terug kijken via programma gemist, maar kan dat wel, zoals met de c, kun je dat niet opslaan op de schijf. Ook op media zijn alle opgenomen zenders niet handldiding. Ik kan ook geen update uitvoeren; loopt ook dan vast.

Voer eens een reset uit van de Humax PVR. Het best is dan een uitgebreide reset en dat werkt zo: Doe dit niet korter! Hierbij dient ook de schijf te worden geformatteerd. Doe dit na de herinstallatie nogmaals.